Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka krivi alkohol

Auto direktora Hemofarma kamenovao sin lokalne HDZ-ovke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mario Munivrana (19) koji je zajedno sa Sanelom Hodžićem (20) i Predragom Funčićem (21) kamenovao automobil direktora srbijanskog košarkaškog kluba Hemofarm i zbog toga kažnjen sa sedam dana zatvora, sin je lokalne HDZ-ovke Jasminke Bašić.

Jasminka Bašić kaže kako je užasnuta i šokirana jer ga tako nije odgajala, piše Zadarski list.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

'U totalnom sam šoku. Već dva dana ne mogu doći k sebi i ne mogu prestati plakati. Ne mogu vjerovati da je moj sin sudjelovao u kamenovanju automobila direktora košarkaškog kluba iz Srbije. Užasnuta sam i ogorčena jer ga tako nisam odgajala. Toliko se, kao samohrana majka četvero djece, trudim da ih odgojim kao dobre i poštene ljude i cijelo se vrijeme pitam gdje sam pogriješila. Znam da se to moglo svakome dogoditi i želim vjerovati da je kod mog sina u tom trenutku "kumovao" alkohol jer mu je policija izmjerila 1,5 promila'rekla je Jasminka Bašić.

Lokalna HDZ-ovka oštro je opovrgnula vezu njezinog sina s napadom na makedonskog navijača Kolu Popovskog rekavši kako je policija to provjeravala i utvrdila da je u to vrijeme njezin sin bio na nastavi.

Što se pak, tiče dojave dojave o bombi koja je navodno bila postavljena u hotel "Kolovare" gdje su bili smješteni srpski rukometaši i koja se pokazala lažnom, policija također, još uvijek radi na otkrivanju dojavljivača.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene