Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlutao u divljinu?

Australija: Policija već šest dana traga za nestalim Hrvatom (78)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Australiji traje opsežna potraga za nestalim Hrvatom, koji je posljednji put viđen prošle srijede.

Juraj Zdunić (78) otišao je od kuće u predgrađu Pertha još u srijedu proteklog tjedna, oko 16 sati, a njegov automobil je pronađen dva dana kasnije, pored autoceste i 60 kilometara sjeverno od Pertha.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Lokalna policija pokrenula je potragu proteklog petka te ne isključuju mogućnost i da je Zdunić zaboravio kud je krenuo pa se izgubio.

U potragu je uključeno stotinjak ljudi, među kojima je 80 volontera te svi zajedno temeljito pretražuju divljinu oko mjesta gdje je pronađen Zdunićev automobil.

"Imamo pse, imamo terenska vozila, imamo hrpu ljudi ovdje koji traže nestalog gospodina"rekao je za australski ABC policijski narednik Ian Lind.

Policija je pronašla otiske stopala u međuvremenu ali Zdunića još uvijek nisu pronašli. Isto tako, zaprimili su i dojave lokalaca o tome da je viđen na području potrage ali te se dojave još uvijek provjeravaju.

Potraga se nastavlja, a policija ne pokazuje namjeru odustajanja, poručio je narednik Lind.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene