Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Između klicanja i odricanja"

SDP-ovac Bauk odgovorio Plenkoviću pa mu očitao horoskop

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prepirka SDP-ovca Arsena Bauka i premijera Andreja Plenkovića nastavljena je i danas, a Bauk je prihvatio izazov te je lopticu opet prebacio na Plenkovićevu stranu. Vidjet ćemo hoće li uzvratiti.

Nakon što je predsjednik Vlade Andrej Plenković jučer iz Slavonije gdje je bio zbog održavanja Sinjske alke u Vukovaru redom "častio" oporbenjake, prije svega Miru Bulja (Most) i Arsena Bauka (SDP), Bauk mu je prvo odgovorio na Facebooku, a onda i danas u Splitu.

Podsjetimo, Plenković je, komentirajući Baukove kritike na račun nove većine u Saboru koju čini čak 18 političkih opcija, kazao: "On je matematičar, siguran sam da zna kad su se rodili, što su u horoskopu, kakvi su astrološki signali, on će vam to sve reći, a ja mogu sve, sve mogu!"

Bauk mu je odgovorio na Facebooku: "HDZ je oduvijek bio Stranka Klicanja i Odricanja. Astrološki gledano njen predsjednik je upravo u prijelazu iz jedne u drugu fazu."

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"


Dok je jučer Slavonija bila središte javnog i političkog života zbog Alke u Vukovaru, danas je to Split koji slavi blagdan sv. Dujma, zaštitnika grada. Tako već od ranog jutra u grad pod Marjanom stižu brojni posjetitelji, a među njima je i Bauk koji je, komentirajući SDP-ovu taktiku pred izbore, između ostalog rekao:

"Ja jesam matematičar, kako je vaš premijer rekao, ali nisam astrolog. Nemam kristalnu kuglu. Svugdje gdje idemo na izbore, idemo na pobjedu".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene