Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Anu Magaš čekaju nove bitke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava borba za Anu Magaš tek počinje. Prije traženja skrbništva nad djetetom čeka je povratak u rodni Zadar. A reakcije Zadrana oko slučaja koji je obilježio taj grad još uvijek su podijeljene

Kročiti ponovno zadarskim ulicama Ani Magaš zasigurno neće biti lako. Pod povećalom će se pratiti svaki njen pokret. Čeka je i ponovna izgradnja osnosa sa sinom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ustavni sud odobrio susret sa sinom 'To je samo papir, sina još nisam vidjela' Slika nije dostupna Zahtjev 'težak' 1,7 milijuna kuna Obitelj ubijenog Lucijana traži odštetu od Ane Magaš

A upravo je skrbništvo nad malodobnim Lovrom sljedeći korak o kojem će se odlučivati, a što će Ana Magaš vjerojatno tražiti. 

Zadarski Centar za socijalnu skrb danas je bio bez komenatara. Baš kao i obitelj Magaš, koja vjerojatno prati svaku vijest o Ani pa i ovu o puštanju iz zatvora.

- U tijeku su postupci upravo u svezi malodobnog djeteta, neki će očekivano uslijediti, već su i najavljeni tako da držim da bi bilo krajnje neprimjereno zbog toga iznositi bilo kakve komentare s obzirom da se radi o majci tog djeteta, kaže odvjetnik obitelji Magaš, Andrej Korljan. 

Neslužbena je informacija ona o pokušaju mirnog rješavanja skrbništva. Tajno su se, navodno, sastale bake malenog Lovre pokušavajući za njega dogovoriti što lakši susret s majkom. 

A on je nakon više od tri godine prekida odnosa neminovan. Odvjetnik Magaševih bitku za dijete, pak, ne isključuje.

- Štitit će prava i interese malodobnog djeteta isključivo u postupcima pred zato nadležnim institucijama, kaže Korljan.

Nakon Anina izlaska njezina majka molila nas za razumijevanje.
Unatoč znatiželji, piše u sms poruci, ni ona, ni Ana nisu spremne na razgovor. Nedostupan je bio i njezin odvjetnički tim.

Ana Magaš prvo će se vrijeme vjerojatno odmarati negdje na području Rijeke. Za život u Zadru je još prerano. 

Slučaj koji je javnost podigao na noge, očito će to još činiti. Osim skrbništva nad djetetom u tijeku je i postupak u kojem Magaševi od Ane traže odštetu od gotovo dva milijuna kuna za duševne boli zbog gubitka sina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene