Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Traži se ubojica psa!

Anonimni građanin nudi 5 tisuća kuna za otkrivanje ubojice psa petardom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anonimni se građanin javio udruzi 'Prijatelji životinja' i ponudio 5 tisuća kuna nagrade osobi na osnovi čije će prijave i svjedočenja biti osuđen krivac za ranjavanje psa petardom, što je dovelo do njegove smrti.

Vijest o tragediji u kojoj je u nedjelju od posljedica bačene petarde u mukama umirala nesretna kujica potaknula je ogorčenoga građana da se javi udruzi 'Prijatelji životinja' s dosad nezabilježenom ponudom.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Anonimno ponudio 5 tisuća kuna za pronalazak ubojice mješanke Bebe

Građanin je putem udruge 'Prijatelji životinja' ponudio novčanu nagradu u iznosu od 5 tisuća kuna osobi na osnovi čije prijave i svjedočenja bude osuđen krivac za ranjavanje petardom i smrt psa u Zagrebu, izvjestili su iz udruge i poručili.

'Ove reakcije građana, kao i novčana donacija za nalaženje i sankcioniranje počinitelja, upućuju koliki su razmjeri nepovjerenja građana u djelovanje nadležnih institucija. Iako je teško zanemarivanje, mučenje i usmrćivanje životinja kazneno djelo za koje su propisane kazne zatvora do godinu dana i oduzimanje životinje koja preživi zlostavljanje, policija uglavnom ne nalazi počinitelja ili ne reagira na prijave građana.'

Policija još traga za osobom, koja je bacila petardu u dvorište na zagrebačkom Vrbiku, od koje je smrtno stradala mješanka Beba. Podsjećamo, Bebi je eksplozija petarde raznijela donju čeljust, jezik i izbila jedno oko, nakon čega je teturala po dvorištu i cviljela, pa pala i ostala ležati u šoku u golemoj lokvi krvi. Nakon 45 minuta stigli su policija i veterinar, koji ju je morao eutanazirati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene