456844
456844
456844
456844
456844

Mrak-Taritaš otkrila kako misli riješiti prometne čepove ako postane gradonačelnica Zagreba

  • , 12.11.2016., 12:03
  • Autor:
  • komentara

Anka Mrak-Taritaš danas je predstavila svoju kampanju za gradonačelnicu grada Zagreba.

 
 
 
 
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Anka Mrak-Taritaš danas je predstavila  kampanju za gradonačelnicu Zagreba pod sloganom "Mrak gradonačelnica". Na predstavljanju u jednom zagrebačkom klubu Mrak-Taritaš otkrila je što smatra ključnim problemima u Zagrebu i kako ih planira riješiti.

"Zagreb se treba riješiti problema prometnih kolapsa uz pomoć pametnih semafora i gradnjom novih mostova", kazala je Mrak-Taritaš.

Poručila je kako na lokalne izbore sljedeće godine izlazi samostalno te će voditi personaliziranu kampanju.

Otvorila je i račun na koji će primati uplate i donacije te će redovito o stanju obavijestiti javnost.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se