454145
454145
454145
454145
454145

Mrak Taritaš: ''Čini mi se da će ovom Vladom upravljati trijumvirat''

  • , 19.10.2016., 19:49
  • Autor:
  • komentara

Anka Mrak Taritaš iz HNS-a u razgovoru za Dnevnik Nove TV, novoj Vladi zaželjela je sreću i poručila da će im oporba ''puhati za vratom''.

 
 
 
 
Mrak Taritaš o stabilnosti nove Vlade (Video: Dnevnik Nove TV)
Mrak Taritaš o stabilnosti nove Vlade (Video: Dnevnik Nove TV)

Rasprava samo što nije gotova. Vaš zaključak - hoće li ovo biti stabilna i kvalitetna Vlada?

Cijeli dan smo u Saboru, imali smo prilike svašta čuti. Čini mi se da će ovom Vladom ipak upravljati trijumvirat - gospodin Stier, gospođa Dalić i premijer Plenković. Vidjet ćemo u kojem će to smjeru ići. Neće biti jednostavno. Već u startu imate mali kamenčić u cipeli, budući premijer Plenković, vezano uz ministra znanosti, ali zapravo ovoj državi i građanima želim da imamo što stabilniju Vladu.

Premijer je stao na stranu tog svog novog ministra, ali zašto mislite da bi on bio kamenčić u cipeli? Plenković je uvjeren da nema krimena.

To ćemo sve vidjeti. Na ovim našim područjima vidjeli smo dosta uvjerljivih argumenata da za dan dva ne bi bilo tako. Ja to ne želim. Još uvijek je sjećanje, ja sam se loše osjećala. Znate, kad Vlada bude imenovana u Saboru, ona je i moja Vlada, i vaša Vlada i Vlada svih građana Hrvatske i kad su tu nekakve loše situacije, loše se osjećamo. Ono sa bivšim ministrom Crnojem koji je svoju prvu sjednicu Vlade proveo u hodniku je nešto loše, to treba zaboraviti. Ova Vlada nema čarobni štapić, neće im biti jednostavno. Ja im želim svu sreću, kao i svakoj Vladi koja dođe, mora biti bolja od prethodne. Ovaj eksperiment ćemo zaboraviti. No neće imati 100 dana, morat će početi odmah. A mi ćemo im dahtati za vratom.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se