Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruši predrasude

27-godišnjakinja 'uzdrmala' Imotsku krajinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anita Nosić prva je žena na čelu jedne od imotskih općina.

Anita Nosić nova je načelnica općine Lovreć u Imotskoj krajini. Naime, dosadašnji načelnik općine i bivši saborski zastupnik Ante Babić je od strane Vlade imenovan zamjenikom ministrice socijalne skrbi Bernardice Juretić.

Pročitajte i ovo Laboratorij - 1 Reagiralo ministarstvo Laboratorijski rat na jugu Hrvatske: Imoćani preoteli Metkoviću biokemičarku, pacijenti u neizvjesnosti Slika nije dostupna Novi gastarbajteri ČEKA SE GOSPA 'Pet dana hodam Imotskom krajinom i tražim 100 radnika, a našao sam ih jedva 30'

S obzirom da Babić više ne može obnašati i dužnost načelnika, tu je funkciju predao dosadašnjoj zamjenici Aniti Nosić koja je i do sada aktivno sudjelovala u radu Općinskog vijeća, piše portal imotskenovine.hr koji naglašava da je gospođa Nosić prva žena na čelu jedne od imotskih općina. Naime, sve čelne funkcije i u Imotskom i u imotskim općinama čvrsto drže muškarci.

Anita Nosić, inače rođena 1989. godine, na funkciji načelnice biti će do novih lokalnih izbora. 

U izvještaju iz veljače 2014. godine o imovinskom stanju Anite Nosić stoji da ima visoku stručnu spremu, da je članica HDZ-a i da tadašnju funkciju zamjenice načelnika općine Lovreć obavlja volonterski. Nije upisano da ima ikakvu nekretninu ili pokretninu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene