452419
452419
452419
452419
452419

Vlahušić o prijetnjama: 'Treba strijeljati vas - kako da to shvatim?'

  • , 04.10.2016., 17:30
  • Autor:
  • komentara

Andro Vlahušić navodi kako mu je Pero Vićan na sjednici gradskog vijeća rekao da ga ''treba strijeljati''.

 
 
 
 
Andro Vlahušić (Ivana Ivanovic/PIXSELL)
Andro Vlahušić (Ivana Ivanovic/PIXSELL)

Gradonačelnik Dubrovnika pozvao je policiju i DORH da reagiraju na izjavu gradskog vijećnika Pere Vićana.

Vlahušić navodi kako mu je Vićan na sjednici gradskog vijeća rekao da ga ''treba strijeljati'', uz optužbu da je gradonačelnik pojedincu dodijelio proračunska sredstva za obnovu apartmana. Dubrovački gradonačelnik kaže kako se on ne boji, ali da su njegovi prijatelji i rodbina zabrinuti.

'Treba strijeljati vas - kako da to shvatim? Kako da moja supruga i moja djeca to shvate? Jutros sam išao na posao i dođe moj ujak i kaže mi ''Što je nećaće, hoće li te ubit''?Javno pozivam i policiju i Državno odvjetništvo da provjere i kontekst i ljude i i sve i da me izvjeste', kaže Vlahušić.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se