Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori 2017

Poruka iz Splita: U nedjelju birate "Split za sve ili Split samo za neke"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ov gradonačelnički kandidat Andro Krstulović Opara u petak je splitske birače pozvao da izađu na izbore i preuzmu odgovornost za budućnost Splita u iduće četiri godine, poručivši ima da će upravo oni odrediti smjer razvoja grada, ali i cijele Dalmacije, odnosno izabrati "Split za sve ili Split samo za neke".

Krstulović Opara je istaknuo kako izbor građana nije vezan uz ideologiju, uz stranku ili svjetonazor, već da on određuje kakvu poruku i vrijednosti Splićani žele prenijeti svojoj djeci i unucima. "U nedjelju birate čovjeka koji će predstavljati svih vas. Birate Split za sve ili Split samo za neke. Split koji će voditi stručni, pristojni i odgovorni ljudi ili Split kojega će voditi kumovi, pajdaši i jedna obitelj. Siguran sam i uvjeren, kao i najveća većina naših sugrađana, da Splitu treba snažan zamah koji će omogućiti odlučni iskorak naprijed našeg grada vođen strašću, znanjem i energijom novih ljudi", poručio je biračima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LOKALNI IZBORI U SPLITU Novi obračun Keruma i Opare: Danas rade tunele od 30 kilometara, a njemu je problem 400 metara Slika nije dostupna LOKALNI IZBORI U SPLITU Dnevnik Nove TV istražuje: Željku Kerumu raste potpora, može li opet pobijediti?

Naglasio je da su on i njegov tim potpuno neopterećeni tereta iz prošlosti, da su snaga za budućnost i promjene, da donose jednu novu politiku koja će prvenstveno raditi na otvaranju novih radnih mjesta, pogotovo za mlade, kao i stanova za građane, a radili bi i za umirovljenike kojima bi podigli standard.

Rekao je i kako pored rješavanja svakodnevnih problema sugrađana, nudi i viziju budućnosti. "Meni je Split glavni jer ga volim, jer se njime ponosim, jer mi je u srcu i želim kao i većina sugrađana da nam bude još bolje. Naš grad može i mora biti u mnogočemu prvi i najbolji. Moj protukandidat vam nudi samo sebe, istoga sebe i s istim načinom vladanja kako je vladao 2009. kada je zavladao sa svojim kumovima i prijateljima. I zato će biti poluneuspješan, jer je njemu na prvom mjestu vlastiti interes, a ne interes grada", kazao je.

Kerum nudi laži, uvred, govor mržnje i galamu

Krstulović Opara ističe da njegov protukandidat Željko Kerum nudi laži, uvrede, govor mržnje, galamu, te projekte koje je pokopala struka, koji su "isključivo i samo od interesa njemu samome".

"Splićane se može prevariti samo jedanput", poručio je, a na pitanje hoće li, bez obzira na to tko dobije izbore u Splitu, biti koalicije između HDZ- a i Kerumova HGS- a u Gradskom vijeću, odgovorio je kako se "Kerum svojim izjavama i ponašanjem isključio iz bilo kakve koalicije", te da će surađivati sa svim vijećnicima koji vole Split. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene