Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Brazilu tri dana žalosti

Andrej Plenković poslao brzojav sućuti brazilskom predsjedniku povodom pada zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski premijer Andrej Plenković uputio je sućut brazilskom predsjedniku Michaelu Temeru povodom pada brazilskog zrakoplova u Kolumbiji u kojem je poginulo više od 70 osoba, priopćeno je iz ureda vlade.

„Poštovani gospodine predsjedniče, s dubokom sam žalošću primio vijest o tragičnoj nesreći na letu Avro RJ85 za Međunarodnu zračnu luku Medellin. U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, izražavam iskrenu sućut Vama i narodu Brazila, osobito obiteljima i prijateljima onih koji su izgubili svoje živote. Nadamo se brzom oporavku ozlijeđenih u nesreći“, stoji u brzojavu sućuti premijera Plenkovića.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava predao liste za EU parlament Iz minute u minutu Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

Zrakoplov kojim je putovala brazilska nogometna momčad Chapecoense srušio se u ponedjeljak navečer u blizini kolumbijskog grada Medellina, a AFP prenosi kako je nesreću preživjelo šestero osoba. Brazil je zbog nesreće proglasio tri dana žalosti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene