Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Hrvatski brod ide dobrim putem"

Plenković odgovorio na optužbe Bože Petrova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrej Plenković gostovao je na zatvaranju Doručka s hrvatskih farmi, na kojoj je odgovorio na optužbe Bože Petrova kako je u Agrokoru otkrio kriminalna radnje, te komentirao aktualna događanja.

Na pitanje o optužbama Bože Petrova da je u Agrokoru otkrio kriminalne radnje, Plenković je rekao kako se Vlada ne miješa u rad DORH-a i policije, zbog čega niti ne može znati u kojoj je fazi istraga. Dodao je da će, ako DORH-u bude potrebno osigurati dodatna sredstva, Vlada ta sredstva i osigurati.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Uoči procesije na Hvaru Stranci prijeti kazna: Plenković komentirao problem s HDZ-ovim listama Ilustracija Veliki interes Tko će preuzeti velike poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj? Oglasila se Fortenova

Iako je Milorad Pupovac u intervjuu za Novosti rekao kako je ministar Zdravko Marić teret za Vladu, Plenković je potvrdio kako još uvijek ima potporu SDSS-a.

"Vidjeli ste glasovanja u Saboru, potpora svih manjinskih zastupnika je jasna. Gradimo hrvatsko društvo u kojem se svi građani, a pogotovo manjine, mogu osjećati dobro. Očekujem da će svih osam zastupnika manjine i dalje biti dio parlamentarne većine", rekao je Plenković.

Na pitanje o stanju u Agrokoru Plenković je odgovorio kako "hrvatski brod ide dobrim putem, a sa situacijom u Agrokoru smo pokazali da Vlada upravlja procesom i krizom."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene