Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao nove informacije

Plenković upitan nalazi li se Todorić u Švicarskoj: ''Nemam nikakvih saznanja o tome"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković komentirao je najnovije informacije vezane za Ivicu Todoriću.

Budući da premijer dobiva informacije od hrvatske tajne službe, reporter Dnevnika Nove TV Dalibor Špadina upitao ga je ima li saznanja o tome gdje je Ivica Todorić, na što je premijer odgovorio: ''Nemam''.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović Turbulentni odnosi Plenković i Milanović prvi put zajedno nakon izbora: I moćni avioni bili su predmet spora Andrej Plenković i Zoran Milanović Iz minute u minutu Tko će prvi na Pantovčak? "Ili HDZ-ova vlada ili novi izbori"

''Nemam nikakvih saznanja o tome'', odgovorio je na pitanje ima li ministarstvo vanjskih poslova informaciju o tome da se Todorić nalazi u Švicarskoj. Dodao je i da ''otklanja tezu'' o političkom progonu.

Podsjetimo, Ivica Todorić je ponovio da su on i njegovi suradnici izloženi političkom progonu.

Premijer je potvrdio da je s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović razgovarao o posjetu Rusiji. Naime, Grabar-Kitarović je na sastanku s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Sočiju, na kojem su sudjelovali i čelnik Sberbanka Herman Gref i hrvatski državni tužitelj Dinko Cvitan, razgovarala i o Agrokoru. "Je, čuli smo se i razgovarali o sadržaju i temama posjeta", rekao je premijer.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene