442860
442860
442860
442860
442860

Plenković: 'Sve svoje plaćam sam'

  • , 10.07.2016., 12:12
  • Autor:
  • komentara

Andrej Plenković danas je posjetio Požegu u kojoj su otvoreni 13 milijuna kuna vrijedni bazeni.

 
 
 
 
Andrej Plenković (Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL)
Andrej Plenković (Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL)

Jedini kandidat za novog šefa HDZ-a, Andrej Plenković, u Požegi je zajedno s ministrom Tomislavom Tolušićem i tamošnjim gradonačelnikom Vedranom Neferovićem otvorio nove bazene. Sebi, vozaču i županu kupio je ulaznicu za bazen. Na naše pitanje brine li o financijama kratko je odgovorio da 'sve svoje plaća sam'. Za govornicom je pak čestitao hrvatskim košarkašima na plansmanu na Olimpijske igre.

Inače, bazene u Požegi financirao je grad kredito HBOR-a. Vrijedni su 13 milijuna kuna i jedini su bazeni u Požeško-slavonskoj županiji.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se