Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČESTITKA ZA PRAZNIK RADA

Plenković: Gradimo Hrvatsku kao uređenu europsku zemlju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrej Plenković, predsjednik Vlade, uputio je čestitku povodom Međunarodnog praznika rada.

"Vlada Republike Hrvatske radi na jačanju gospodarskog rasta i stvaranju pretpostavki za otvaranje novih radnih mjesta te društvene solidarnosti", poručio je Andrej Plenković koji je u ime Vlade i u svoje osobno ime čestitao Međunarodni praznik rada.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Promjene Milanović najavio jedan od prvih poteza Vlade nacionalnog spasa Otkazivanje operacija - 1 neradni dan Bolnice odgađaju operacije i preglede na dan izbora: "Nemaju pravo na to! Ovo je krajnje bezobzirno"

"Gradimo Hrvatsku kao uređenu europsku zemlju, jednakih mogućnosti za sve naše ljude. Pozitivni makroekonomski pokazatelji ohrabrujući su za hrvatsko gospodarstvo, ali i potvrda dobrog smjera pokrenutih reformi. Našu otvorenost socijalnom dijalogu pokazujemo kroz suradnju sa sindikatima i poslodavcima, a na tome ćemo nastaviti raditi i dalje", poručio je Plenković.

Dodao je da će Vlada činiti sve kako bi povećala zapošljivost, poboljšala uvjete života te zaustavila proces iseljavanja mladih.

"Stoga smo i poduzeli mjere, poput porezne reforme, povećanja minimalne plaće, povećanja rodiljnih i roditeljskih naknada, poticaja za zapošljavanje mladih, uklanjanja administrativnih prepreka, povećanja plaća za javne službenike, subvencioniranje stambenih kredita i niza drugih", poručio je Plenković.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene