450779
450779
450779
450779
450779

DUGE CIJEVI NA ULICAMA POŽEGE Sudionik ubojstva Ive Pukanića dovezen na sud

  • , 20.09.2016., 11:33
  • Autor:
  • komentara

Amir Mafalani, pravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franića, danas je došao na Općinski sud u Požegi.

 
 
 
 
Duge cijevi na ulicama Požege (Foto: Požega.eu) - 1
Duge cijevi na ulicama Požege (Foto: Požega.eu) - 1

Amir Mafalani (35) je na požeški sud dovezen iz Lepoglave, a ovoga puta pred lice pravde izveden je zbog gospodarskog kriminala, neslužbeno doznaje portal Požega.eu.

Na sud je dovezen uz jake mjere osiguranja u pratnji policajaca s dugim cijevima koji će oko zgrade suda biti sve do završetka rasprave o jednom od najvećih kriminalaca u posljednjih 20-ak godina.

35-godišnji Amir Mafalani nije prvi put na požeškom sudu. Još 2010. u Požegi mu se sudilo jer je oštetio tvrtku Williams iz Požege od koje je naručio voćne rakije koje nikad nije platio. Tada je dobio deset mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine uz obvezu plaćanja 25 tisuća kuna odštete tvrtki za 252 boce rakije koje su mu isporučene. Na to je suđenje doveden s lisicama na rukama i nogama, a i današnji Mafalanijev dolazak nije prošao nezapaženo.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se