Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američki veleposlanik Piculi:

'Hrvatska je vrlo blizu ukidanju viza za SAD'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska i Cipar pozitivni su primjeri koji su vrlo blizu ispunjenja formalnih kriterija za ukidanje viza, neovisno o odluci europskih institucija o uvođenju viza za američke građane', odgovorio je američki veleposlanik pri EU Anthony L. Gardner Toninu Piculi.

Američki veleposlanik poručio je hrvatskom europarlamentarcu Toninu Piculi kako je Hrvatska vrlo blizu ukidanja viza za SAD.

Pročitajte i ovo Tonino Picula Proširenje Unije Picula: "BiH odaje rezultate pod pritiskom, a članstvo je točka konsenzusa pa se možemo nadati novom izbornom zakonu" Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar

'Hrvatska i Cipar pozitivni su primjeri koji su vrlo blizu ispunjenja formalnih kriterija za ukidanje viza, neovisno o odluci europskih institucija o uvođenju viza za američke građane', odgovorio je američki veleposlanik pri EU Anthony L. Gardner, na pitanje zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule.

Picula mu je pitanje postavio večeras tijekom razmjene mišljenja na sastanku S&D Grupe u Strasbourgu, priopćeno je iz Piculinog ureda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene