Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Amerika izabrala republikanca

Plenković siguran u kvalitetne odnose s Trumpom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Čestitam na pobjedi, poštujemo volju američkih birača i siguran sam da ćemo uspostaviti kvalitetne odnose s novom administracijom", rekao je premijer Andrej Plenković komentirajući rezultate američkih predsjedničkih izbora 2016.

Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je u srijedu pobjedniku američkih predsjedničkih izbora 2016. Donaldu Trumpu, istaknuvši kako je siguran da će Zagreb imati kvalitetne odnose s novom vladom u Washingtonu.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

"Čestitam na pobjedi, poštujemo volju američkih birača i siguran sam da ćemo uspostaviti kvalitetne odnose s novom administracijom," rekao je Plenković novinarima na savjetovanju ekonomista u Opatiji.

Republikanski kandidat Trump postao je u srijedu novi predsjednik SAD-a, nakon što je u neizvjesnoj izbornoj utrci pobijedio demokratsku kandidatkinju Hillary Clinton. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene