Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnja crnih beretki

'Dignut ćemo Arenu u zrak'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ako sutkinja pulskog Općinskog suda 2.prosinca ne donese presudu u korist Marka Perkovića Thompsona, ja i crne beretke dignut ćemo Arenu u zrak. Možete o tome obavijestiti policiju!', rekao je muški glas navodeći da zove iz Splita u telefonskom pozivu pulskom dopisništvu Jutarnjeg lista.

Novinari su kontaktirali načelnika PU Lorisa Kozlevac koji je u pulsko dopisništvo uputio policajca koji je zaprimio i službenu prijavu o teškoj prijetnji, prenosi Hina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stvar je oklade... Srpski mediji: Bora Čorba izblefirao Hrvate! Slika nije dostupna Osveta Crnih Beretki Arena pod posebnom zaštitom zbog prijetnji

>> Zbog zabrane koncerta Thompson tuži Grad Pulu

Donošenje presudu u slučaju Thompson protiv grada Pule zakazano je za 2. prosinca. Naime Marko Perković Thompson i njegova producentska kuća MP-TON d.o.o. tužili su grad Pulu zbog uskraćivanja suglasnosti za održavanje njegovog koncerta ljetos u pulskoj Areni.

Presudu će izreći sutkinja pulskog Općinskog suda Mirna Frančišković. Ona je naznačila kako ju ne zanima Thompsonov 'lik i djelo', nego isključivo pravna utemeljenost odluke pulskih gradskih vlasti te je li ona u skladu s gradskim aktima i zakonskim odredbama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene