Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stipe Petrina predlaže

'Nakon Kosorice, neka se Biškupić pokloni i Mucalu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok čeka imenovanje za vršitelja dužnosti intendanta splitskog kazališta, Duško Mucalo na obali zarađuje za kruh.

Ugovore za nastupe potpisao je početkom godine pa ih namjerava i ispuniti. Prvi zadatak je obavio. Kerumov favorit, goste primoštenskog ljetnog karnevala zabavljao je do ranih jutarnjih sati. U svakom slučaju, bit će to zabavan intendant.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ne zanimaju nas Kerumovi hirovi' Autori prijete tužbom zbog Kerumova otkazivanja opere 'Maršal' Slika nije dostupna Zbog 'neovlaštenog prisluškivanja' Mucalo pozvao krim policiju da mu pregleda ured

>> Mucalo se nije predstavljao kao Nostardamus

Obukao je najšarenije odijelo i vratio se tamo gdje se najbolje osjeća. Budući vršitelj dužnosti intendanta splitskog kazališta rado je prihvatio manje odgovornu ulogu karnevalskog meštra.

'Ja sam 20 godina živio od ovoga, pošteno i časno i ja moram odraditi sve ugovore, a tek 1. listopada, ako Bog da, onda ćemo se vidjet u kazalištu i razgovorat drugačije i u drugačijem odijelu', rekao je Duško Mucalo.

Za novo odijelo mogao bi potrošiti 1500 eura, koliko mu je navodno plaćeno za nastup. Primoštenci očito nisu štedjeli.

A osebujni načelnik općine Stipe Petrina na sebi svojstven način prokomentirao je cijelu situaciju.

'Intendant je genijalac šta se tiče karnevala. A ne znam što ga Božo Biškupić zeza. Baš bi volio vidjeti kakav je program šefice Bože Biškupića. Kad se poklonio njoj, pa nek se i Mucalu pokloni', rekao je Petrina.

Dnevno političke teme ipak nisu potpuno zasjenile ljetni karneval. Uz dobru hranu i piće, lake note odjekivale su primoštenskom rivom do ranog jutra.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene