Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neviđena drskost

Ako se ne riješi ovaj problem, Zagreb će ostati bez šahtova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neviđena drskost kradljivaca metala u Zagrebu uzela je maha do te mjere da se cijele ulice jutrom bude bez ijednog šahta. Gradske službe ih zamijene, drugi dan nestanu opet.

Policija građane moli za pomoć, a grad moli policiju da provjeri sve otkupljivače željeza. 20 kilograma posve iskoristivog željeza leži na cesti, a dao bi se prodati.

Pročitajte i ovo Policija traži ovog muškarca Mole za pomoć FOTO Prepoznajete li ga? Policija traga za ovim muškarcem Zapriječio im put, pucao u zrak pa oteo automobil Priveden je Zapriječio im put, pucao u zrak i oteo automobil: Pritvoren je

Josip iz Zagreba rekao je kako je jednu noć otuđeno sto šahtova. Nose ih otkupljivačima metala i za svaki šaht dobiju 30 kuna. A grad novi šaht plaća 400 kuna.

'Nevjerojatno je kolika je sloboda kradljivaca šahtova u gradu. To je uzelo maha diljem cijelog grada - nedostaje nekoliko stotina od početka godine', rekao je Alen Gospočić, voditelj podružnice zagrebačke ceste.

Pali mu ključevi, ugušio se tražeći ih u šahtu

Nakon što zagrebačke ceste vrate šahtove, jutro poslije opet ih nema. Grad na lageru ima još samo nekoliko komada, a proces javne nabave je mukotrpan.

Dok policija ne dobije sudske naloge i pregleda sva skladišta diljem grada odnosno otkupljivače, taj problem neće biti riješen. A policija građane moli za pomoć.

Ukoliko zamijete da je u tijeku krađa poklopca šahta ili da nedostaje poklopac šahta (posebno na kolniku gdje postoji mogućnost ugroze sudionika u prometu), odmah o tome obavijeste policiju pozivom na broj 192.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene