Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ilegalna tvornica u Zagrebu

Svatko od nas mogao je nasjesti - zato OPREZ!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ je o dobro organiziranoj i uigranoj ekipi koja je radila na području zagrebačke Dubrave gdje su imali i pravu malu ilegalnu tvornicu.

Carina je u suradnji s policijom razbila ilegalnu trgovinu odjećom i obućom! U akciji kodnog naziva "Žig 2" otkriveno je 120 tisuća komada različitih tekstilnih odjevnih predmeta, repro-materijala te osam šivaćih strojeva.

Pročitajte i ovo Glavni kolodvor u Zagrebu Istraga u tijeku Sukob u centru Zagreba: Policija uhitila osumnjičenog zbog teškog ranjavanja migranta Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba

Riječ je o dobro organiziranoj i uigranoj ekipi koja je radila na području zagrebačke Dubrave gdje su imali i pravu malu ilegalnu tvornicu za proizvodnju odjeće. Ukupna procijenjena vrijednost privremeno oduzete robe iznosi 13 milijuna i 900 tisuća kuna.

Panika na tržnici: Odjeću pronašli i u kutijama banana, kontrola sve zapljenila

"Ovakvi proizvodi, znači proizvodi visoko renomiranih marki se ne prodaju na tržnicama, znači na mjestima koja nisu uobičajena za takav način prodaje i prije svega cijena - znači, cijena je ta koja odskače, normalno da to trebaju pripaziti prilikom kupnje takve vrste proizvoda". objasnio je Antonio Mučnjak, pomoćnik ravnatelja Carinske uprave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene