Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj Gračaca

Akcija GSS-a: Spasili baku s ozbiljnim astmatičnim napadom zametenu u snijegu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa GSS-a spasila je kraj Gračaca baku koja je bila zametena u snijegu i koja ima ozbiljan astmatičan napad.

U pomoć bolesnoj starici poslana je ekipa od 10 zadarskih gorskih spašavatelja koji su se na teren uputili s dva vozila. S jednim terenskim vozilom uspjeli su se probiti kroz snježne nanose i oko 17 sati stigli su do njezine kuće.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

Žena je potom vozilom HGSS-a prebačena do Doma zdravlja u Gračacu kako bi primila terapiju, a nakon odluke liječnika HGSS će je vratiti kući ili će biti upućena u zadarsku Opću bolnicu.

Poziv u pomoć uputila je hitna medicinska pomoć na dežurni telefon HGSS Stanice Zadar. Zbog velikih snježnih nanosa djelatnici hitne nisu mogli doći do bolesne osobe i dati joj lijekove nužne za život, zbog čega su pozvali vatrogasce, međutim ni oni se nisu uspjeli probiti pa su pozvani gorski spašavatelji koji su se nešto iza 15 sati uputili prema snijegom odsječenom Mazinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene