Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Beat up cancer

Upoznajte Leu, kad pobijedi rak bit će doktorica za pingvine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preslatko lice i vedar duh Lee Babić osvajaju Hrvatsku. Pred njom je još jedna operacija tumora lubanje, ali ona je pokazala hrabro lice pred opakom bolešću.

Petogodišnja Lea Babić, djevojčica pred kojom je još jedna operacija tumora lubanje, osvaja srca diljem Hrvatske svojim vedrim duhom i zaraznim osmijehom koji nikoga ne ostavlja  ravnodušnim.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlokobna poslastica Slatkiš popularan među djecom može izazvati rak? Neke zemlje zabranile su upotrebu sporne tvari Slika nije dostupna Novo regionalno istraživanje Porazna statistika: U Hrvatskoj svakog dana od raka umre 30 osoba, u samom smo vrhu crne europske liste

Lea je dio akcije Beat up cancer kojoj se pridružila i majka Nore Šitum, Đana Atanasovska koja nastavlja borbu za oboljele od raka.

Njih dvije su, zajedno s varaždinskim bubnjarom Sašom Mačekom gostovale u studiju Antene Zagreb. Preslatka Lea je u eteru otpjevala himnu humanitarne akcije 'Beat up cancer' i objasnila zašto , kad odraste, želi biti liječnica za pingvine. 'Ja ti obožavam gledati pingvine na Madagaskaru i toliko volim doktore pa sam odlučila biti doktorica za pingvine', rekla je preslatka Lea.

Zbog Lee i svih ostalih oboljelih od raka, pokrenuta je akcija 'Beat up Cancer'. Njen začetnik je Saša Maček koji je uspio okupiti brojne američke zvijezde koje su izvele pjesmu 'Now You're Free' - svojevrsnu himnu ove akcije. Inače, Saša, je bio iznimno angažiran tijekom kampanje za malenu Noru Šitum.

>> Nora Fora - Strašni Lav inspirirala američki bend da napišu pjesmu!

Tako se akciji pridružila i Norina majka Đana Atanasovska kojoj je cilj u Zagrebu izgraditi smještaj po uzoru na onaj u kojom se boravili za vrijeme Norina liječenja u Philadelphiji u kojem će roditelji moći boraviti sa svojom bolesnom djecom. 'Dijete ostave u bolnici i primorani su biti ovdje u Zagrebu najmanje godinu dana. Vama život stane, ali realan svijet oko vas ne stane i mnogi poslodavci za to nemaju razumijevanja', rekla je Đana Atanasovska.

Više o akciji 'Beat up cancer' i malenoj Lei Babić pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene