Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbivanja u koncernu

Agrokor pozvao dobavljače na financiranje: Reagirala Hrvatska udruga poljoprivrednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak pozvao je Agrokorove dobavljače da daju izjavu o namjeri sudjelovanja u financiranju koncerna, isporuku robe, odnosno pružanja usluga u vrijednosti do najviše 50 milijuna eura.

Agrokor je u lipnju ove godine sklopio ugovor o najstarijem kreditu, prema kojem i dobavljači Agrokora mogu sudjelovati kao kreditodavatelji uz istodobnu isporuku robe, istaknuli su u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić Vrući krumpir DORH je ponovno sklon skupim stranim vještacima. Dnevnik Nove TV doznao sve o ponudi hrvatskih stručnjaka Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) Izvještava Andrija Jarak Dnevnik Nove TV donosi detalje istrage o dobavljačima Agrokora i kako će se oni braniti od tih optužbi

Zainteresirani dobavljači prema Agrokoru ili povezanom društvu moraju imati nepodmirenu tražbinu koja je ujedno i prijavljena.

Na ovo je reagirala Hrvatska udruga poljoprivrednika koja tvrdi kako povjerenik Ramljak svojim pozivom dobavljačima postupa protuzakonito!

Ističu kako je Ramljakov poziv suprotan Zakonu o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja i Ugovoru o funkcioniranju Europske unije.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene