Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štetni aneks ugovora

Tužio ih Agrokor: Ivica i Ante Todorić na sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sudu će uz Todoriće završiti i Ivan Crnjac, bivši šef financija u Agrokoru. Pripremna ročišta zakazana su za sredinu listopada.

Ivica i Ante Todorić te Ivan Crnjac, nekadašnji šef financija u Agrokoru, moraju na sud. Agrokor ih je tužio zbog sklapanja štetnog aneksa ugovora o radu, po kojem bi kompanija snosila svu štetu koja bi njima trojici mogla nastati zbog eventualnih sudskih i drugih postupaka, koji se protiv njih povedu zbog nečega što su radili kao članovi uprave.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić - 2 Preokret Vrhovni sud odbio zahtjev DORH-a u slučaju Agrokor: Vještačenje ostaje zakonit dokaz Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske"

Tužbu je podnio izvanredni Vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak, a pripremna ročišta određena su za 13. odnosno 17. listopada.

Podsjetimo, aneksi ugovora potpisani su deset dana prije otvaranja procesa izvanredne uprave, a njima je ugovoreno da će "Agrokor snositi svu štetu koja bi bivšim članovima Uprave mogla nastati zbog eventualnih sudskih, upravnih, arbitražnih i drugih postupaka usmjerenih prema njima zbog radnji i/ili propuštanja koje su oni kao menadžeri činili u svojstvu članova Uprave Agrokora".

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene