Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Definirana suradnja

Agrokor i Mercator potpisali Ugovor o suradnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agrokor i Mercator danas su potpisali Ugovor o suradnji, izvijestili su iz Agrokora.

Agrokor koncern i Poslovni sistem Mercator d.d. potpisali su danas Ugovor o suradnji. 'Ugovor o suradnji posljednji je u ovoj fazi realizacije transakcije na osnovi Ugovora o kupoprodaji 53,12% dionica Mercatora od strane Agrokora, koji je predsjednik Agrokor koncerna Ivica Todorić potpisao krajem proteklog tjedna s vlasničkim konzorcijem od 12 prodavatelja', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno"

>> Todorić poručio Slovencima: Nećemo doći i diktirati, ali...

'Novopotpisanim Ugovorom između Agrokora i Mercatora definirana je suradnja Agrokora i menadžmenta Mercatora u prijelaznom razdoblju do zatvaranja transakcije kojom će Agrokor steći većinski paket dionica Mercatora. Ugovor o suradnji potpisali su predsjednik Agrokor koncerna Ivica Todorić i predsjednik Uprave Poslovnog sistema Mercator Anton Balažić, a njime su se dvije strane obvezale na suradnju u provođenju Ugovora o kupoprodaji, kako bi se transakcija provela na Ugovorom predviđen način', dodaje se u priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene