Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skidanje imuniteta Sauchi idući tjedan

Afera "dnevnice": DORH za Novu TV potvrdio proširenje istrage na tajnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je DORH Saboru opet podnio zahtjev za skidanjem imuniteta Tomislavu Sauchi zbog proširenja istrage, Novoj TV je potvrđeno da su izvidi u aferi "dnevnice" za sada prošireni samo na tajnicu Sandru Zeljko.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić poručio je da na sjednici Mandatno-imunitetnog povjerenstva očekuje i glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana.

Pročitajte i ovo Tomislav Saucha stigao u Remetinec Vrhovni sud odbio žalbu Tomislav Saucha stigao u Remetinec na izdržavanje kazne, dobio je tri godine zbog afere "Dnevnice" Slika nije dostupna afera dnevnice Sutkinja oprala Sauchu: "Ovo je ogromna sramota za mladog političara na početku karijere"

Na pitanje zašto želi za javnost zatvorenu sjednicu MIP-a Bernardić je kazao da je to zato što tamo očekuje Cvitana.

"Dok su milijarde kuna hrvatskih građana, koje su opljačkane u pretvorbi i privatizaciji u vrijeme krvavog rata odnesene van, DORH istražuje prekovremene sate", kazao je Bernardić. 

A nakon što se održi sjednica povjerenstva, predsjednik Sabora Božo Petrov potvrdio je da bi zastupnici o skidanju imuniteta Sauchi mogli glasovati idući tjedan.

"U trenutku kada Sabor počne s radom, sve ono što je došlo od predmeta u Hrvatski Sabor, bit će dano na matične odbore, a nakon toga u raspravu u Sabor", najavio je Petrov. 

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene