Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon napada na MOST

Grmoja odgovorio Todoriću: Koncern je bio žestoko zadužen i to je vaša odgovornost

Nikola Grmoja (Dnevnik.hr)
Nikola Grmoja (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Nikola Grmoja (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Nikola Grmoja iz Mosta komentirao je posljednji post Ivice Todorića u kojem se Todorić osvrnuo na izlazak te stranke iz Vlade.

''Gospodin Todorić priča o tome kao da je Agrokor bio zdrava kompanija. Mi smo upozoravali na to da se lažiraju financijski izvještaji, što je potvrdila revizija. Koncern je bio žestoko zadužen i za to je odgovoran Todorić, a što se kasnije događalo, treba pitati one koji sada čine vladajuću većinu'', rekao je Nikola Grmoja iz Mosta.

Pročitajte i ovo Most predstavio izborne liste - 9 Izbori su sve bliže Most otkrio tko će biti prvi ljudi na listama: ''Nama kampanja ne treba'' Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

Podsjetimo, Ivica Todorić opet se oglasio na svom blogu. Ovoga puta dotaknuo se i Mosta. Tvrdi kako je Most iskorišten za rušenje Agrokora te micanje njega. Nakon izglasavanja lex Agrokora, piše Todorić, Most je ekspresno izbačen iz Vlade.

''Pod izlikom očuvanja koalicije i popuštanja koalicijskom partneru ministrica Dalić u tajnosti priprema Lex Agrokor, a nakon njegovog izglasavanja, za što su trebali ruke Mosta, ekipa Bože Petrova biva ekspresno izbrisana iz vladajuće koalicije i Vlade. Zašto je bilo bitno maknuti Most iz vladajuće koalicije? Upravo iz razloga da se spriječi članove Mosta da, putem institucija kojima su upravljali njihovi ministri, razotkriju Dalić, Knighthead i Ramljaka u njihovim kriminalnim planovima i radnjama oko Agrokora'', napisao je Todorić.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene