Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa od svakodnevnih linija Moskva-Dubrovnik

Aeroflot odustao od linije za Dubrovnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je bilo najavljeno, ruska nacionalna zrakoplovna kompanija Aeroflot odustala je da tijekom predstojeće turističke sezone ima svakodnevnu zračnu liniju Moskva-Dubrovnik.

Potvrdio je to direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić, rekavši kako je dubrovačka Zračna luka zaprimila informaciju iz Aeroflota da ova zrakoplovna kompanija u sezoni 2011. neće planirati redovite letove za Dubrovnik.

Konkretni razgovori o uvođenju redovite linije između Moskve i Dubrovnika počeli su krajem prošle godine tijekom posjeta dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića Moskvi, a početkom ove godine iz vodstva Zračne luke Dubrovnik potvrđeno je kako je ruska zrakoplovna kompanija Aeroflot u dubrovačku Zračnu luku poslala upiti za početak suradnje, odnosno realizacije letova svakog dana od 27. svibnja do 29. listopada ove godine. Također, Aeroflot je zatražio i prostore u dubrovačkoj Zračnoj luci.

Direktor dubrovačke Zračne luke Roko Tolić kaže kako će u ovoj sezoni na relaciji Moskva-Dubrovnik letjeti dvije kompanije s čarter letovima te jedna linijska, te da ovo odustajanje nema veze niti sa dubrovačkim turističkim agencijama, hotelijerima niti sa samom Zračnom lukom.

Pročitajte i ovo Cijena kvadrata - 3 Obaraju rekorde Za cijenu cijele kuće na Banovini u ovom gradu možete kupiti tek deset kvadrata: "Ne znam kako će moja djeca nešto kupiti" Nova dionica za brzu cestu - 6 Doznaje Dnevnik Nove TV "Ovo je pokazatelj da građani mogu utjecati na projekte": Hrvatske ceste odustaju od planirane dionice brze ceste Dubrovnik - Zračna luka Čilipi

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene