Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već otišao u BiH?

Srbi i Hrvati za smjenu dr. Mujkanovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bujaju strasti oko slučaja liječnika koji je navodno odbio pomoći pacijentu Srbinu. Pacijent je danas izašao iz riječke bolnice slijep na jedno oko. Srpski i hrvatski pacijenti dr. Mujkanovića traže njegovu smjenu.

S moždanim udarom Boška Radića doktor Esad Mujkanović nije hitno poslao u bolnicu, nego mu je navodno 5 sati davao infuziju u stacionaru u Otočcu, ali ipak postavio dijagnozu, prejedanje. Kad su Radića prijatelji došli privatnim automobilom odvesti u ogulinsku bolnicu, porječkali su se s liječnikom. 'Ja sam rekao to što sam rekao da mi je te vrhovljanske četničke gamadi dosta', rekao je početkom rujna kontroverzni doktor, nakon što u javnost procurio incident s Radićem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dovršena policijska istraga Nije bilo moždanog udara, Mujkanoviću prijava za vrijeđanje Slika nije dostupna Ravnatelj bolnice potvrdio sukobe Otočac: Odbio liječiti pacijenta jer je Srbin?

>> Nije bilo moždanog udara, Mujkanoviću prijava za vrijeđanje

Sada je i Vrhovljanima dosta doktora Mujkanovića pa potpisuju peticiju. Sjetili su se svih njegovih nemara. Vozila hitne, mještani kažu, često im je uskraćivao. 'Preko 90 posto građana srpske i hrvatske nacionalnosti, već je sada potpisalo peticiju da se doktor Mujkanović udalji sa dežurstava na hitnoj pomoći', rekao nam je Miroslav Mašić, zamjenik načelnika Vrhovina. Ravnatelj ga je i maknuo s dežurstava u rujnu, ali ne može zauvijek.

'Mujkanović je privatna osoba u svojstvu zakupca u Domu zdravlja Otočac i kao takav je dužan dežurati u domu zdravlja', objasnio je Ivica Miletić, ravnatelj Doma zdravlja Otočac. Mujkanović se u međuvremenu, navodno, nalazi u BiH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene