Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bernardić poziva građane na oprez

500 tona soli na zagrebačkim cestama: 'Molim građane za strpljenje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić posjetio je jutros djelatnike Zimske službe Grada Zagreba.

Dežurna ekipa ga je upoznala s radom i organizacijom u ovoj izvanrednoj situaciji u kojoj je tijekom noći napadalo i do tridesetak centimetara snijega, izvijestili su iz Gradske skupštine.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje

Iz zimske službe su istaknuli kako je samo noćas na zagrebačkim prometnicama potrošeno oko 500 tona soli, a u roku od 3 sata nakon što prestane snijeg cijeli će grad biti očišćen. Pred Zimskom službom je, dodaju iz Grada, 2.600 kilometara prometnica koje treba očistiti.

>> Hrvatska pod snijegom: U prometu KAOS!

'Zagrebačka Zimska služba dokazano je visokoorganizirana i spremna za najveće izazove. Radilo se cijelu noć, ceste se čiste i dalje, ali puno lakše će im biti kada snijeg prestane padati. Srećom nije radni dan, ali građane svejedno molim za strpljenje i da budu oprezni u prometu. Sigurnost nam svima mora biti na prvom mjestu', istaknuo je predsjednik Gradske skupštine pri jutrošnjem obilasku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene