447268
447268
447268
447268
447268

VATRA STIGLA NA NEKOLIKO METARA OD KUĆA 40 vatrogasaca gasilo buktinju na Braču

  • , 20.08.2016., 16:52
  • Autor:
  • komentara

Oko 6 hektara makije i niskog raslinja izgorjelo je u današnjem požaru na Braču.

 
 
 
 
Kanaderi gase požar, arhiva (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Kanaderi gase požar, arhiva (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Požar u mjestu Bobovišća na istočnom dijelu Brača u subotu se približio na nekoliko metara od vikendica i kuća u istoimenoj uvali, ali su vatrogasci intervencijom spriječili vatrenu buktinju da zahvati kuće i vikendice te je u ranim poslijepodnevnim satima požar je lokaliziran.

"U jednom trenutku vatra se približila kućama i vikendicama u uvali Bobovišća na svega nekoliko metara li na tom su mjestu vatrogasci sa dva vatrogasna vozila uspjeli zaustaviti širenje vatrene buktinje prema kućama te nije nastala nikakva materijalna šteta i uklonjena je opasnost da požar zahvati kuće i vikendice," rekao je za Hinu zapovjednik DVD Supetar Nikola Martinić.

Po njegovim riječima više od 40 vatrogasaca s 13 vatrogasnih vozila, uz pomoća dva kanadera, uspjelo je u ranim poslijepodnevnim satima lokalizirati taj požar. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se