Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najuvjereniji Dalmatinci

40 posto Hrvata očekuje božićnice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema najnovijem istraživanju 40 posto Hrvata misli da će dobiti božićnicu. Najuvjereniji su Dalmatinci, njih čak 70 posto još razmišlja samo kako će je potrošiti.

Da će dobiti božićnicu očekuje 41 posto zaposlenih. U prosjeku misle da će dobiti 1.374 kune. 34 posto zaposlenih smatra da će vjerojatnije dobiti bon, od prosječno 1.047 kuna. Dalmatinci su najoptimističniji, njih 71 posto misli da će dobiti božićnicu. Slijedi ih 67 posto kontinentalaca iz središnje Hrvatske.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić i Matija Kroflin - 4 (Ne)zadovoljni sindikati Sprema li se novi štrajk? "Nije točno da je ovo najveće povećanje plaća. Rast 90-ih bio je veći od ovog što je sada na stolu" Manje plaće, ilustracija - 1 Plaće kod privatnika Očekivali da će dobiti bar malo više, a dobili manje: Porezna stručnjakinja sumnja na jedno

>> Nema božićnica i regresa, jubilarna nagrada smanjena

Da su je prošle godine dobili kaže 73 posto zaposlenih u institucijama, 69 posto zaposlenih u državnim tvrtkama, 55 posto u privatnim tvrtkama u domaćem vlasništvu i 50 posto zaposlenih u tvrtkama stranog vlasnika. 34 posto zaposlenih zamjerilo bi neisplatu božićnice. Više pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene