Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svečano potpisao pristupnicu

32 godine robijao zbog otmice aviona, a sada ušao u hrvatsku politiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svečanim potpisivanjem pristupnice u politiku je ušao Zvonko Bušić, poznat po otmici američkog zrakoplova zbog čega je robijao 32 godina.

Pristupio je 'Hrvatskoj stranci prava dr. Ante Starčević' na čijem je čelu Ruža Tomašić. Pristupnicu je potpisao na prvom općem saboru te stranke, te istaknuo kako u politiku ulazi zbog moralne odgovornosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ako Đapić ne da ostavku Tomašić najavila osnutak nove stranke prava Slika nije dostupna Ruža Tomašić najavila kandidaturu za predsjednicu HSP-a

Presuda za teroristički čin u kojem je poginuo američki policajac, kaže Bušić, neće mu smetati. 'Imam odgovornost prema svojoj prošlosti i prema budućim generacijama da pokušam popraviti ovo teško stanje u našem narodu i našoj zemlji', pojasnio je.

'Voda je došla do grla'

Na Prvom općem saboru stranke u Slavonskom Brodu za predsjednicu je ponovno izabrana Ruža Tomašić. Ona smatra kako bi se zbog teškog stanja u državi izbori trebali održati prije studenog iduće godine, jer je 'ljudima dosta svega. Voda je došla do grla i nužne su promjene'.

>> Ruža Tomašić na čelu HSP-dr. Ante Starčević

Na tim izborima očekuje dobar rezultat, a povratak Ive Sanadera u politiku zbog nedemokratskog razvoja događaja prokomentirala je riječima: 'To je isto kao da vuka stavite da čuva ovce. Pa on je Hrvatsku doveo u ovakvo stanje'.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene