Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvati sigurni i na okupu

178 turista iz Tunisa se vraćaju sutra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
178 turista iz Tunisa će se vratiti dva dana ranije, umjesto u nedjelju stižu sutra, iako neki ipak žele ostati u Tunisu.

Hrvatski turisti koje se čekalo da se vrate s izleta u Sahari stigli su u resort, tako da je grupa kompletna i nalazi se na sigurnom.

Pročitajte i ovo Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina" Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku...

Zbog nestabilne situacije u zemlji povratak u Zagreb organizirat će se sutra, umjesto 16. siječnja, kako je ranije bilo planirano. Prema neslužbenim informacijama dio hrvatskih gostiju ipak bi želio ostati u Tunisu do isteka planiranog roka. Naši se turisti nalazili su se u hotelima unutar turističkih resorta Yasmin Hammet i Port el Kantaoui koji su udaljeni od nemira.

>> Čeka se povratak autobusa hrvatskih turista s izleta iz Sahare

>> Policijski sat i vojska na ulicama, kaos trajao cijelu noć

Tokom današnjeg dana svi putnici će biti premješteni u El Mouradi Skanes 4* all inclusive koji se nalazi u mjestu Skanes udaljenom 15 min autobusom od aerodroma u Monastiru.

Avion s hrvatskim putnicima prijevremeno će se vratiti u Zagreb, njihov se dolazak očekuje sutra, 14.01.2011. oko 13 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene