Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirala oporba

Od 1. travnja iznenadit će nas računi za plin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko će točno plin pojeftiniti, još nije definirano.

Od 1. travnja građani će plaćati nižu cijenu plina. Niže cijene za kućanstva najavio je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. Još se ne zna koliko će iznositi pojeftinjenje. Iz Ministarstva gospodarstva kažu kako će se do kraja mjeseca znati i koliko će točno plin pojeftiniti.

'Da, prostora ima, od 1. travnje će cijene plina za naše građane sigurno biti niže nego dosad jer smo mudro vodili energetsku politiku i treba reći i istaknuti da to nije kraj - ukoliko realiziramo projekte ekspolatacije i istraživanja nafte i plina tada će cijene plina za naše građane i industriju biti opet niža nego što je danas', kazao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete Slika nije dostupna Računi ne poskupljuju Ivan Vrdoljak: "Na kraju će vladinu odluku o cijeni plina platiti građani"

'Odustanite od eksploatacije nafte u Jadranu!'

Na ovu su najavu reagirali u oporbi. Kažu da je to populizam prije parlamentarnih izbora. A što kažu stručnjaci - ima li ekonomskog opravdanja pojeftinjenju plina, Nova TV donosi u Dnevniku u 19.15. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene