Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javnost ima pravo znati

Želimo znati: Gdje je naš novac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uspjeha na području obrazovanja Dnevnik Nove TV svoju akciju 'Želimo znati' širi na teme iz društveno-političkog života koje utječu na našu svakodnevicu.

 

Pročitajte i ovo Bombardiranje Ukrajine Dvije godine sukoba Rat koji je razorio živote i promijenio zemlju ne posustaje: "Nismo očekivali da će ih biti toliko" Euro - 3 13 mjeseci Život uz euro nekima zvuči kao iz bajke, a drugima kao iz vica: Tko je napunio blagajnu, a tko preživljava?

Ovog će tjedna istražiti pozadinu priče o javnim tvrtkama koje su omča oko vrata hrvatskim poreznim obveznicima. Informativni program Nove TV dat će dublji uvid u posrnule mastodonte koji gutaju proračunski novac i nemilosrdno troše uljuljani u monopolističku sigurnost i protekcionizam vlasti.

Neodgovornim poslovnim odlukama čelnici javnih poduzeća potrošili su astronomske iznose i gurnuli Hrvatsku još dublje u ponor recesije. Reporteri Nove TV idu tragom izgubljenih milijardi Hrvatske elektroprivrede, Hrvatskih autocesta i ostalih giganata koji su nanijeli ogromne štete hrvatskom gospodarstvu. Građani će napokon saznati odgovore na koje imaju pravo: tko je kriv za nastalu situaciju, koja je funkcija Nadzornog odbora i zašto nitko ne odgovara za enormne propuste. Hrvatska javnost zaslužuje znati kamo odlazi njezin novac.

Serijal reportaža o uzdrmanom hrvatskom gospodarstvu dio je ovotjedne akcije 'Želimo znati' u Dnevniku Nove TV.

Smatrate li opravdanim uvođenje 'kriznog nameta'?

  • Da, svi trebamo doprinjeti izlasku iz krize
  • Ne, to nas vodi u još dublju propast

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene