Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VeBe za tebe – mama

Zašto je 'VeBe za tebe' prava odluka za cijelu obitelj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Taj nesretni minus mi je stalno visio nad glavom i nikako se izvući. A znam da je to jedno od najskupljih vrsta zaduživanja. I zato sam odlučila prijeći u Volksbanku.

Uzela sam VeBe za tebe tekući račun, dobila kunski nenamjenski kredit za zatvaranje minusa po tekućem računu u staroj banci bez naknade i uz kamatu od samo 7% godišnje i konačno se riješila tog utega. A sada, kao i sin, još dobivam i uvećanu kamatu na pozitivni saldo po tekućem računu do čak 2,50%!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nebo iznad Bundeka Festival vatrometa u Zagrebu! Slika nije dostupna Pod svibanjskim krošnjama Jazz festival Samobor

No, nismo profitirali samo nas dvoje, nego i čitava naša obitelj. Zahvaljujući VeBe za tebe obiteljskim pogodnostima, naknadu za vođenje računa do 30. lipnja 2011. godine plaća samo jedan član obitelji, dok ostali ne plaćaju ništa ili ostvaruju pravo na popust od 50% na naknadu za jedan od VeBe za tebe paketa.

I još smo svi ostvarili i neke dodatne pogodnosti. Muž mi se odlučio za stepenasti obračun kamate na dozvoljeni minus, što znači da za minus do 500 kuna ne plaća nikakvu kamatu, dok za minus preko tog iznosa plaća manju kamatu što je manji iznos. Kćer je dobila svoju Mastercard kreditnu karticu bez upisnine i članarine, a moja mama ima 50% popusta na umirovljenički paket i mirovinu uvijek prima 1. u mjesecu! Svima nam je dobro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene