Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zaba Referada: Osvoji VIP karte za koncert Beyoncé, otputuj u Bolognu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zaba Referadi možeš osvojiti dvije VIP karte za koncert Beyoncé u zagrebačkoj Areni 17. travnja!

U Zaba Referadi naći ćeš sve što Te zanima o studentskom životu, od ponude programa u inozemstvu do prilika koje se pružaju u Hrvatskoj. Naučit ćeš ponešto i o vođenju vlastitih financija . Nagradnih igara i zabavnih pitalica nikad dosta pa svaki tjedan možeš osvajati razne nagrade.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 6 Mobilno bankarstvo Velika promjena u banci zbunila građane: Doznajemo kako možete zadržati fizički token Slika nije dostupna ZGRADA U PAROMLINSKOJ Bestijalna pljačka Bandiću pod nosom: "Jedino što još nisu uzeli je armatura iz zidova!"

U Zaba Referadi možeš osvojiti dvije VIP karte za koncert Beyoncé u zagrebačkoj Areni 17. travnja!

I to ne bilo kakve karte (uostalom, već ih odavno nema), nego VIP ulaznice s ekskluzivnim mjestima u beystageu, prostoru ispred pozornice s najboljim pogledom na događanja do kojega dopire najbolji zvuk. A u backstageu Te očekuje poseban prostor - VIP Priceless Lounge, uz jelo, piće i DJ-a samo za VIP goste.

To nije jedini atraktivan koncert za koji se u Zaba Referadi mogu osvojiti ulaznice, zato često navrati u Zaba Referadu jer, kako bi rekao Freddie Mercury: "We will rock you." U Areni, u svibnju.

A ravno iz Zaba Referade možeš otputovati u Bolognu - mnogo je bolja kada se posjeti, osobito ako je sve plaćeno. Stoga sudjeluj u nagradnoj igri, na Facebooku je i miš dovoljan da uspješno dovezeš autobus do Bologne. Nagrada je za 10 najspretnijih "vozača" atraktivan put u Bolognu za dvije osobe.

Uostalom, na plakatu za MasterCard Student karticu lijepo piše: "Na Bolognu se možeš ljutiti... ili je možeš posjetiti."

A što je to MasterCard Student kartica? To je nova kartica Zagrebčake banke samo za studente - njome možeš plaćati i i na milijunima mjesta u cijelom svijetu. Možeš kupovati bonove za mobitel na bankomatima, možeš kupovati na internetu, a u tisućama trgovina u Hrvatskoj možeš kupovati obročno, bez ikakvih kamata i naknada. Za svako plaćanje u zemlji, inozemstvu, na rate bez kamata i naknada ili na internetu skupljaju se MultiPlusCard nagradni bodovi.

Sa MasterCard Student karticom na raspolaganju imaš inicijalni limit od 1000 kuna za potrošnju.

Za izdavanje kartice, dovoljna je potvrda o studiranju ili indeks i otvaranje kunskog i deviznog računa u bilo kojoj Zabinoj poslovnici.

U prvoj godini studentska MasterCard kartica je besplatna. Tako će i ostati - samo ugovori Zabinu Student Lepezu.

Gdje ugovoriti MasterCard Student karticu? Najbrže je, naravno, predati prijavnicu online u Zaba Referadi.

Ni u kojoj studentskoj referadi nije kao u Zaba Referadi!

MasterCard Student

Saznaj više na Facebook stranicama "Zaba Referada" ili na www.zaba.hr ili 0800 00 24

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene