Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Walt Disney započinje testiranje igračaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Walt Disney Co. započet će s vlastitim testiranjem igračaka Disney likova, nakon masovnih opoziva igračaka tvrtke Mattel iz prodaje zbog nedopuštenih razina olovne boje, prenosi New York Times.

elništvo Disneya planira u ponedjeljak o tome izvijestiti Mattel i druge proizvođače igračaka, prenosi nadalje taj list. Proces će uključivati i nasumično testiranje proizvoda koji se već nalaze na policama trgovina.

Pročitajte i ovo Početak rada drive in punkta Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar Velike gužve Brojke neumoljivo rastu! U Hrvatskoj više od 1400 slučajeva hripavca, među njima i 45 beba: U Zagrebu je počelo drive in testiranje Ilustracija Reagirao KOHOM Bukti epidemija: U Zagrebu se otvara drive-in za testiranje na hripavac. "Gledamo ovo u nevjerici"

"Na ovaj način želimo pokazati potrošačima da bdijemo nad njima", kazao je Andy Mooney, čelnik Disneyevog dijela poslovanja s potrošačkim robama.

Također, od ovoga će tjedna inženjeri koje je unajmio privatni lanac trgovina igračkama Toys'R'Us početi redovito obilaziti trgovine te tvrtke i odnositi brandirane igračke na testiranje u nezavisne laboratorije.

"Moram biti u stanju navečer leći znajući da sam učinio sve što sam mogao", kazao je Ron Boirem, predsjednik Toys'R'Us-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene