Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorili tvornicu i davali si komplimente

Sanader pohvalio Todorića zbog novih radnih mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Sanader dan je proveo u društvu poduzetnika Ivice Todorića. Otvorili tvornicu, najavili nova radna mjesta i davali si komplimente. Prava idila.

Svečan doček za premijera. Broje se sekunde do dolaska, a onda obilazak. Prvo Konzumovog distributivnog centra na Žitnjaku, a potom i novootvorenog PIK Vrbovca. Pohvale su se redale sa svih strana.

Pročitajte i ovo Provjereno: Petrinja - 5 Priča Provjerenog Uvjeti kao iz horor-filma: Radnice u tvornici gube prste, ne mogu na WC ili popiti vodu, a boje se i otići na bolovanje Provjereno donosi priču o hororu u petrinjskoj tvornici - 9 Pritisak poslodavaca Smrskana ruka, otkinuti prsti, spaljene ruke: Horor u hrvatskoj tvornici, radnice progovorile o groznim uvjetima

Agrokor u ovom trenutku radi na 20 novih projekata. Ulog je vrijedan tri milijarde kuna. Nove su investicije poput PIK-a Vrbovec koji je modernom tehnologijom, tvrdi Todorić, premašio i standarde Europske unije.

U Agrokoru su sigurni da će biti i novih prilika za investicije. Je li to i najavljena kupovina slovenskog Mercatora - Todorić je bio suzdržan. 'To je, rekao bih jedna europska priča. Takve velike i uspješne dvije kompanije zajedno ne bi bilo odavde do Kine' dodao je.

A premijera u godini krize najviše vesele najave novih zapošljavanja. 'Bit će otvoreno novih dvije tisuće radnih mjesta. Dame i gospodo, to je danas najbolja vijest iz ove tvornice u Vrbovcu. Dvije tisuće novih radnih mjesta je velika stvar i u normalnim vremenima, a posebno u vremenima krize', izjavio je Sanader.

U tom smjeru, kaže premijer, Vlada će podržati sve koji su spremni na poduzetničke avanture poput Todorićevih. No, na optužbe da je Agrokor generator nelikvidnosti u Hrvatskoj premijer je poručio da će o tome s čelnicima te tvrtke još popričati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene