Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što nam nudi članstvo?

Pokrenute web stranice o NATO natječajima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska Vlada u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK), pokrenula je internetske stranice za javne natječaje u okviru NATO saveza, a prezentacija tog projekta očekuje se sutra, ili najkasnije u ponedjeljak, doznajemo iz HGK-a.

Kako doznaje Dnevnik.hr projekt unutar Vlade vodi njezina potpredsjednica Đurđa Adlešić, a HGK ima obvezu informiranja poduzetnika o svim poslovnim mogućnostima koje mu pruža članstvo u NATO savezu, putem web stranica www.natonatjecaji.hr. 'Tu će se na jednom mjestu nalaziti sve informacije o svim natječajima i svoj potrebnoj dokumentaciji potrebnoj za svakog od njih. Stranica će se, isto tako, konstantno unaprjeđivati', rekla nam je Zoja Crnečki, zamjenica direktora sektora za industriju pri HGK.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Anketa Dnevnika Nove TV Vjerujete li da će s novom Vladom biti bolje? Pogledajte kako ste glasali Sustav protuzračne obrane Patriot Pomož je na putu Šef NATO-a obznanio: "Postoji još oružja koje možemo osigurati Kijevu"

Vlada bi projekt 'Hrvatsko gospodarstvo i NATO', trebala predstaviti najkasnije do ponedjeljka. Nositelj projekta je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, koje usko surađuje sa Ministarstvom obrane RH, Ministarstvom vanjskih poslova i Europskih integracija RH, Misijom RH pri NATO-u, Uredom za nacionalnu sigurnost i Hrvatskom gospodarskom komorom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene