Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

VIDEO: Država ruši poznato seosko gospodarstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Država koja na papiru potiče razvoj seoskog turizma bagerima je krenula na jedno od najpoznatijih seoskih gospodarstava u Hrvatskoj. Procijenjeno je da je riječ o bespravnoj gradnji.

Bager opet protiv čovjeka. Ante Perić u nevjerici je gledao što se događa na zemlji koju je imao u zakupu.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Prodaja narodnih trezoraca - 4 Država je poželjan dužnik Građani pohrlili po državne trezorce: "To je dobra prilika"

Staja za konje, kapelica Svetoga Ante, park - sve će to država srušiti. Objekti su sagrađeni na zemlji koju Ante od države nije uspio otkupiti. To što je bio dugogodišnji zakupoprimac i što je vlasnik susjednog zemljišta za državu ništa ne znači.

Novi je vlasnik uz seosko imanje Ante Perića odlučio uzgajati korov. Za to od države dobiva i poticaj.

Dok je Antina obitelj obrađivala zemlju, umjesto korova raslo je žito. U žitu su se održavali koncerti klasične glazbe. Na koncerte je znalo doći i po 1000 ljudi.

No, državu koja potiče seoski turizam to ne zanima. Iako uzrujani zbog bagera i rušenja, Ante i njegova supruga i danas su srdačno primili goste. Došli su s Islanda. Putuju Slavonijom, a posjetili su Vukovar i Antin stan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene