Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Velika promocija Paškog sira u Americi!!!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kroz cijeli svibanj u najpoznatijem maloprodajnom trgovačkom lancu Whole Foods održava se nacionalna promocija Paškog sira.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poznat izvan granica RH Oni godišnje proizvode 120 tona nagrađivanog paškog sira... Slika nije dostupna Brojne nagrade Amerikanci 'poludjeli' za ovim hrvatskim sirom!

Za to je zaslužna američka tvrtka Forever Cheese koja radi s Paškom siranom i od listopada 2010. uvozi Paški sir Paške sirane u Ameriku. Promocija Paškog sira održat će se kroz razne degustacije, nagradne igre, a u trgovinama Whole Foods bit će izloženi plakati Paga, Dalmacije i općenito Hrvatske kao gastro destinacije. Mislimo da je ovo velika stvar za Pag i Paški sir. Jako smo sretni što imamo priliku raditi s tvrtkom Forever Cheese koja je vrlo poznata u Americi po uvozu mediteranskih sireva.

Uspješnost te tvrtke je i u tome što je uspjela dogovoriti promociju Paškog sira ne bilo gdje već u Whole Foods-u!!! Ova snažna promocija pomoći će ne samo tvrtki Forever Cheese i Paškoj sirani u plasmanu svojeg proizvoda, već je ovo i velik korak za otok Pag. Ovo je još jedan od dokaza da je Paški sir uistinu hrvatski gastro dragulj koji je dobio priznanja ne samo u Hrvatskoj nego i u cijelom svijetu. Zato je najviše zaslužna Michele Buster, vlasnica tvrtke Forever Cheese koja se na prvi pogled zaljubila u otok Pag i Paški sir.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene