Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rade punom parom

Već 30 godina namještaj za Ikeu proizvode u Virovitici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo tko zna da Ikea s Hrvatskom surađuje već trideset godina. Tvrtka Tvin Virovitica njihov je proizvođač pojedinih dijelova namještaja poput stolaca i uredskih predmeta. I upravo te hrvatske proizvode Ikea izvozi na tržišta diljem svijeta.

Stoljeće već na tržištu, a i u kriznim godinama rade punom parom. Drvna industrija za njih je otpočetka bila izbor poslovnog puta. A od prije 30 godina i Ikea, za koju proizvode namještaj poput stolaca i uredskih predmeta. Stoga su i više nego svjesni značaja stranih investitora za hrvatske proizvođače.

Pročitajte i ovo Provjereno: Petrinja - 5 Priča Provjerenog Uvjeti kao iz horor-filma: Radnice u tvornici gube prste, ne mogu na WC ili popiti vodu, a boje se i otići na bolovanje Provjereno donosi priču o hororu u petrinjskoj tvornici - 9 Pritisak poslodavaca Smrskana ruka, otkinuti prsti, spaljene ruke: Horor u hrvatskoj tvornici, radnice progovorile o groznim uvjetima

>> IKEA dobila građevinsku dozvolu, stiže švedski div!

'Proizvođači imaju jedan oslonac, znači svjesni su i znaju da je njihov proizvod i usluga tražena na tržištu i da će jedno određeno vrijeme sigurno biti zapunjeni kapaciteti proizvodnje', kaže Natalija Špoljarić iz Tvin Virovitice.

Tvin Virovitici to se i dogodilo. Njihovi proizvodi danas su na tržištu diljem svijeta. No, znaju da odmora nema. 'Potrebno je ulagati sve više u razvoj novih programa', kaže Natalija Špoljarić.

Novi programi znače i nove poslove. Svjesni su toga i zaposlenici. Njih 1.300 zato se veseli svakoj novoj poslovnoj edukaciji. 'Viša kvaliteta od trenutne koja i dalje omogućava konkurentnost na tržištu i prati ukorak, znači visoke zahtjeve koje traži današnje tržište, kaže djelatnik Ivan Biondić.

U tvrtki se tako i ističe da traže samo najbolje radnike, a ne one preko veze. Dobra budućnost im je u tom slučaju zajamčena, a time i virovitičkom kraju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene