Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vodeći komunikacijski stručnjak

U Hrvatsku stiže čovjek koji je postavio Blaira na čelo Britanije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatsku stiže jedan od najvećih komunikacijskih stručnjaka na svijetu - kontroverzni Alastair Campbell.

Uz njegovu pomoć bivši britanski premijer Toni Blair došao je na vlast i na toj funkciji ostao čak tri mandata unatoč velikom padu popularnosti. Njegovi su memoari rasprodani u trenutku, BBC je o njemu snimio dokumentarac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razgovor s Blairom TRANSKRIPTI OTKRILI Gadafi upozoravao Europu na džihadiste još prije 5 godina Slika nije dostupna 'Posljedice po privatan život' EU zabrinuta zbog nadzora osobnih komunikacija u SAD-u

Britanci su krajem devedesetih Blaira obožavali i očekivali velike promjene novih laburista. Za to je uvelike zaslužan Campbell, tadašnji voditelj komunikacija i jedan od najvažnijih Blairovih ljudi.

'Osobito je značajan za Blairovu treću izbornu pobjedu kada su svi mislili da je nemoguće da Blair osvoji izbore zbog krize s ratom u Iraku i golemog pada popularnosti, no Campbell je uspio i u tome kao što znamo - Blair je osvojio i treće izbore', objašnjavaju organizatori njegovog dolaska u Hrvatsku.

U dramatičnom političkom i gospodarskom trenutku u kojem se Hrvatska danas nalazi Campbell stiže u Zagreb. Održat će konferenciju o kriznom komuniciranju za komunikacijske stručnjake, političare, studente i novinare.

'Sudionici će imati priliku pitati Campbella i što misli što misli o situaciji u našoj zemlji pa stoga mislimo da će taj dio isto biti jako zanimljiv jer je Campbell poznat kao kontroverzan govornik bez dlake na jeziku', kaže Milica Vučković iz organizacijske tvrtke.

Campbell će sudionicima dati odgovor na pitanje - kako biti pobjednik u vrtlogu medija, politike i ekonomskih sila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene