Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tajvanska policija lakša za 45 tona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom tromjesečne kampanje mršavljenja policajci na Tajvanu uspjeli su ukupno izgubiti oko 45 tona težine, prenosi agencija CNA.

Ukupno 33.329 policajaca pridružilo se kampanji koju je potaknula policijska uprava 21. siječnja. Nakon što je kampanja 20. travnja završila, utvrđeno je da su policajci izgubili 45.280 kilograma, što je puno, ali u prosjeku je svaki od njih smršavio za 0,7 kilograma, što i nije neka promjena.

Pročitajte i ovo Domagoj, Hrvat iz Tajvana razorni potres Hrvat koji živi na Tajvanu: "Svi su bili preplašeni. Ne vidimo to svaki dan" Potres na Tajvanu iz minute u minutu VIDEO Pogledajte sekunde strašnog potresa: Zgrada se urušila na ulicu, neki su se jedva izvukli

Najveći uspjeh je zabilježio policajac Wang Hsu-chung iz Tainana na jugu Tajvana koji je izgubio 27,7 kilograma (sa 107,7 na 80 kilograma).

Svaki policajac koji je sudjelovao u kampanji dobit će ček u vrijednosti 1.000 tajvanskih (oko 30 američkih) dolara, a planira se i nastavak ove akcije jer među pripadnicima snaga reda još ima dosta pretilih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene