Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HR Experience

Svjetska Human Resource elita sastaje se u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog rujna, Zagreb će biti domaćin jednom od najvećih europskih HR događaja – HR Experience.

Dvodnevno događanje održat će se 23. i 24.9. u hotelu Sheraton, a svojim izlaganjem o ulozi HR u današnjoj ekonomiji, otvorit će ga Diaa Mohamed, VP HR Global Services Dubai.

Pročitajte i ovo Mislav Bago NOVI CROBAROMETAR HDZ i dalje najjača stranka dok SDP proživljava agoniju. Nikad više neodlučnih birača. Milanović svojim radom podijelio naciju Crobarometar - rujan 2020. - 12 Novi Crobarometar Vladajući u političku jesen ulaze s velikom potporom, SDP s jednim od najlošijih rejtinga ikad

>> Vodeći stručnjaci HR industrije sastaju se u Zagrebu

Tokom dva dana posjetitelji će također imati priliku čuti izlaganja drugih uglednih stručnjaka pa će tako predstavnik iz kompanije Hertz izlagati o stažu zaposlenika u kompanijama, Dell će predstaviti izlaganje o izgradnji snažnih odnosa u kompanijama, stvaranje strategija za izgradnju talenata tema je koju će izložiti Canon te značaj učenja u tvrtkama o čemu će govoriti predstavnik Barclays Bank iz Velike Britanije.

Treće izdanje HR Experience konferencije uključuje i radionice Annemie Ress, jedne od najvećih europskih HR stručnjakinja i prijašnje HR direktorice za eBay i Skype.

HR Experience organizira P World zajedno s Moj Posao koji je ekskluzivni partner događanja. Dnevnik.hr je službeni medijski partner konferencije.

Za program i cijene molimo posjetite http://www.thepworld.com/pevents/event/54/hr-experience-3-zagreb
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene