Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U organizaciji CRANE-a

Startup srijeda uz Andriju Čolaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) organizirala je 2.studenog Startup srijedu s Andrijom Čolakom, osnivačem franšize Surf’n’Fries i suosnivačem startupa KISHA.

Startup srijeda u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) zabilježila je rekordan broj posjeta pa je tako predavanje Andrije Čolaka, osnivača franšize Surf’n’Fries i suosnivača startupa KISHA slušalo više od 150 posjetitelja. Pred prepunom dvoranom događaj su službeno otvorili Davorin Štetner, predsjednik Cranea te Paulina Šojat, brand managerica Chivasa.

Pročitajte i ovo Davorin Štetner (Foto: CRANE) Redovna skupština Davorin Štetner još četiri godine na čelu CRANE-a, Tremac i Novosel novi članovi Upravnog odbora Slika nije dostupna EBAN WINTER UNIVERSITY 2016. Posebnu nagradu Nove TV na Zagreb Connectu osvojio je startup ''Nanodiy''

NOVA TV medijski je partner najveće konferencije poslovnih anđela u Europi - EBAN Winter University 2016. koja se 29. i 30. listopada održava u Zagrebu. ''Hrvatska još nije zemlja-prijatelj poduzetniku, ali vjerujem da će se to uskoro promijeniti. Kroz CRANE pokušavamo gurati neke poruke poput one da je neuspjeh sastavni dio uspjeha te poticati mlade da budu uporni. Posebno sam ponosan na činjenicu da su članovi Cranea u studenome investirali 500.000 kn o čemu će više riječi biti uskoro '', izjavio je Davorin Štetner, predsjednik Cranea.

Partner ove Startup srijede bio je Chivas – premium škotski viski. Chivas unutar globalne kampanje “Win the right way” nastoji pomoći perspektivnim start-upovima u poslovanju te podupirati vrijednosti kao što su odvažnost, hrabrost, prijateljstvo.

Nakon pozdravnih govora, zvijezda ovog izdanja Startup srijede - Andrija Čolak prepričao je svoju priču o usponu. Kako je osnovao franšizu Surf’n’Fries koja danas broji više od 40 lokacija, u više od 15 zemalja svijeta među kojima je odnedavno i Vijetnam. Također, Andrija je dio tima koji je napravio prvi pametni kišobran u svijetu – KISHA koji od samog početka bilježi veliki uspjeh. U prva tri mjeseca rasprodana je serija od 1000 komada, a danas su prisutni na tržištu 30 zemalja svijeta.

U sklopu Startup srijede predstavljena je i nadolazeća konferencija poslovnih anđela, najveća takva konferencija u Europi, EBAN Winter University 2016., čija je NOVA TV medijski pokrovitelj sa zadovoljstvom.

Konferencija će se održati 29. i 30. studenog u KD Vatroslav Lisinski. Također, u sklopu Startup srijede objavljeno je i novo s partnerstvo s Uberom, koji je postao srebrni partner konferencije te time svakom sudioniku konferencije osigurao dvije besplatne vožnje.

CRANE je neprofitna udruga koja okuplja privatne investitore koji su zainteresirani za ulaganja u inovativne tvrtke u ranom stadiju razvoja. Udruga je pokrenuta 2008. godine zajedničkom inicijativom partner institucija Agencije za promicanje izvoza i ulaganja, Poteza Ventures, Hrvatske Private Equity i Venture Capital Asocijacije, Udruge za poticanje softverskog i online poduzetništva ‘Initium’ i uspješnih poduzetnika Damira Sabola i Hrvoja Prpića. Do 2015. godine, članovi Crane-a u hrvatske tvrtke uložili su preko 20 milijuna kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene